Detalii de contact

Pentru proiecte și întrebări, aveți la dispoziție următoarele date de contact.

București, România
+40 730 405 426
 
Deschide
Soluția completă pentru un site perfect!
Ești aici: Home Servicii Oferite Web Design

Web Design

Transpunem cele mai bune idei în site-uri Web

Suntem specializați în crearea de site-uri web optimizate pentru viteza de încărcare și indexarea în motoarele de căutare. Design-urile site-urilor noastre încorporează ultimele tehnologii, asigurând cea mai bună experiență pentru utilizatori, fie că utilizează un desktop, laptop, telefon sau tabletă.

În procesul de creare al site-ului, dezvoltăm design-ul în concordanță cu brand-ul dumneavoastră și tipul clienților cărora doriți să vă adresați, punând accent pe uzabilitate și ușurința de interacțiune. Fundamental, dorim ca utilizatorii să obțină ceea ce doresc cât mai repede posibil, fără experiențe frustrante.

Responsive Web Design

Responsive Web Design

Web-ul este într-o stare de flux, cu noi dispozitive de internet capabile să afișeze site-uri din ce în ce mai dinamice. Nu există nici o modalitate de a ști dacă cineva o să vizualizeze site-ul dumneavoastră pe un PC, tabletă sau telefon. De aceea creăm site-uri auto adaptabile. Indiferent dacă utilizatorii vizualizează site-ul de pe un telefon inteligent sau de pe un alt dispozitiv, modelele noastre de site-uri se vor adapta în oricare situație, oferind întotdeauna un mediu de vizionare optim pentru conținutul site-ului dumneavoastra.

In-Browser Design

Cănd creăm design-ul site-ului dumneavoastră, nu vom face un model static. Vom crea de la început un site real, in-browser, cu CSS responsiv. Asta înseamnă că nu vă veți uita la o imagine a site-ului încercând să vă imaginați cum o să funcționeze. Veți derula și face click pe site încă din prima zi.

Această abordare este rezultatul direct al experienței noastre în design-ul fluid și site-urilor responsive. Ne ajută să comunicăm mai ușor cu dumneavoatră în timpul procesului de design.

Content Management

Noi credem că un site bun este un site cu conținut de actualitate, motiv pentru care ne construim toate site-urile într-un mod care vă permite să actualizați cu ușurință, printr-un sistem integrat de management al conținutului (CMS).

Site-urile noastre sunt construite cu HTML, CSS, PHP și MySQL într-un CMS care face exact ceea ce aveți nevoie. Astfel veți avea site-ul dumneavoastră personalizat încă de la început. În acest sens nevoile organizație dumneavoastră poate defini caracteristicile site-ului și nu invers.

Site-ul va fi construit pentru a evita conținutul duplicat. Trebuie să adaugați doar textul și imaginile, iar site-ul se va asigura că acestea vor ajunge pe pagina corectă, în sidebar-uri, în zonele speciale pe prima pagină sau oriunde este necesar. Adaugați informația o singură dată și site-ul va face restul.

Search Engine Optimization

Toată lumea cunoaște cât de importantă este optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Dacă site-ul dumneavoastră nu este pe un loc cât mai bun în topul Google, acesta este practic inexistent. Abordarea noastră pentru SEO este implementarea corectă a conținutului și codului sursă pentru a asigura o bună indexare în motoarele de căutare.

Toate site-urile noastre seo-frienldy, create încă de la început cu un cod sursă bine structurat, semantic. Luând în considerare codul nostru și continutul dumneavoastră, vă garantăm că indiferent de metodele de indexare pe care le folosesc motoarele de căutare în acest moment sau pe viitor, conținutul site-ului va fi corect interpretat și indexat.

Vizualizati proiectele noastre